In deze ochtenddienst sluiten we de VBW af met een feestelijke dienst hier in de Pauluskerk. De voorganger is ds. C. van den Berg en de organist is de heer N. Roggeveen. Ook de VBW muziekgroep 2017 zal medewerking geven. Vandaag is er geen kindernevendienst.

Na de dienst is gelegenheid om met elkaar een kopje koffie, thee of een glaasje limonade te drinken in De Brug. Heeft u vragen over de dienst of onze wijk, dan is daar ook de gelegenheid voor, de ouderling van dienst staat u graag te woord.

Collecte in deze ochtenddienst

De collecte tijdens de dienst is bestemd voor het Ouderenwerk. De zomerperiode is voor de één een tijd om naar uit te zien, voor ouderen kan deze periode lang duren omdat veel activiteiten stil liggen en veel mensen op vakantie zijn. Er worden deze zomer activiteiten georganiseerd in de verschillende wijkgemeentes. U bent overal van harte welkom! Een ander project, ‘Kom aan tafel’, nodigt ouderen uit regelmatig aan te schuiven bij mensen in de buurt. Vrijwilligers/diakenen organiseren PKN Gouda-breed de autodienst en de klussendienst. Inloophuis Domino biedt inloopmomenten en een seniorenmaaltijd voor iedereen die graag samen wil eten. Het Vakantiebureau  is gespecialiseerd in senioren-vakanties, maar ook in begeleide vakanties voor mensen die in het dagelijks leven zorg of begeleiding nodig hebben.

De collecte aan de uitgang is voor Pastoraat en Eredienst.