In de morgendienst gaat onze eigen predikant ds. Kees van den Berg voor. De organist is dhr. Christiaan Ingelse en het jongerencombo doet mee. Het betreft een Meedenkdienst. Door een aantal jongeren is van tevoren meegedacht over het thema ‘Bemoediging en zegen’, n.a.v. Efeze 6:21-24 (het slot van de brief).

Afscheid KND

Ook zullen twee kinderen van de kindernevendienst afscheid nemen en de overstap maken bij het doopvont naar het fulltimekerkganger zijn. Het betreft Jasmijn Verkerk en Elena Graafland. Twee andere kinderen waren verhinderd en zullen dit over twee weken doen. Er is kindernevendienst voor groep 1-6 en oppas voor kinderen van 0-4 jaar.

U kunt onze diensten op afstand bijwonen via YouTube en kerkradio.

Collectes

De diaconale collecte is bestemd voor: Werk van het cluster Rijkdom & Armoede.

Diakenen van dit cluster hebben te maken met financiële hulpvragen, zowel van gemeenteleden als van stadsgenoten buiten de kerk. De diaconie verleent financiële noodhulp aan diegene die het om wat voor reden dan ook niet redt. Daarnaast zoeken de diakenen samen met de hulpvrager naar manieren om, waar mogelijk, de situatie structureel te verlichten. Hiervoor wordt vaak samengewerkt met andere diaconale stichtingen en waar nodig professionele hulp ingeschakeld.

U kunt uw gift overmaken op rekening: NL54 RABO 0373 7372 70 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Gouda.

De tweede collecte is voor Pastoraat en Eredienst.

U kunt uw gift overmaken op rekening: NL69 RABO 0373 7201 22 t.n.v. Protestantse Gemeente Gouda.

Alle inzamelingen worden van harte bij u aanbevolen.

Hoe u uw gift ook kunt geven vindt u hier.