3 dagen geleden

Pauluskerk Gouda

Eerste kerstengelen zijn bezorgd 😁👍#kerstengelenproject ... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

1 week geleden

Pauluskerk Gouda

Zoals je vast al vernomen hebt, gaat de Winter Fair dit jaar niet door. Tenminste, niet in fysieke zin in de Sint-Jan.

MAAR de organisatoren zijn niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze hebben een heuse online fair georganiseerd. Hier een mooi filmpje dat dit uitlegt en promoot!
Van harte aanbevolen. De opbrengst gaat naar de zendelingen die vanuit onze Goudse Kerk (ook vanuit onze wijkgemeente) uitgezonden zijn.

Delen is lief!

www.youtube.com/watch?v=AzZ3dE5FadA&feature=youtu.be
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Pauluskerk Gouda

Zondagmorgen 22 november staan we letterlijk en figuurlijk stil bij de overleden gemeenteleden van het afgelopen kerkelijke jaar. Dat is een indrukwekkend en ontroerend moment.
Omdat we helaas nog steeds gebonden zijn aan een maximum van 30 volwassen fysieke kerkgangers zijn in de dienst alleen de nabestaanden aanwezig. Gelukkig is de dienst ook te volgen via de stream op het Youtube-kanaal van Pauluskerk Gouda en via Kerkomroep.nl.

Een drietal gemeenteleden zal de liederen voor hun rekening nemen, waaronder een prachtige meerstemmige versie van 'Blijf mij nabij, wanneer het duister daalt' ('Abide with me').

De preek is n.a.v. Prediker 12, dat poëtische en aangrijpende gedeelte over ouder worden én Gods eeuwige huis. Wat dit met Boudewijn de Groot en degene naar wie onze kerk is vernoemd te maken heeft, zal dan ook duidelijk worden.

Ds. Kees van den Berg zal ook een kindermoment verzorgen, dat online goed te volgen is.

De dienst begint om 10.00 uur. Van harte welkom!!
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Pauluskerk Gouda

EN HIJ STAAT.. EN IK STA OOK!
Hans van Zetten schalde door de brug heen tijdens de intro van de clubavond, het ging namelijk over Sport. Na een goede warming-up zijn er verschillende spellen gespeeld. Stoelendans zonder stoelen en met balonnen en kaart opdrachten waren er daar een paar van. Tijdens de preek van de week ging het over rol van Jezus als succes coach in jouw leven. De avond werd afgesloten met een potje voetgolf door de brug heen waarbij team 2 het onderspit moest delven. Tot over twee weken.
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Pauluskerk Gouda

Op reis!
Vandaag zijn 45 schoenendozen begonnen aan hun reis en zijn ze ingeleverd bij het distributiepunt in Waddinxveen. Na jullie ongelooflijke inzet van de afgelopen weken en de prachtige dienst zondag is het nu tijd dat jullie schoenendozen iemand mega blij gaan maken. Volgend jaar weer?
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Pauluskerk Gouda

Wat een mooie kinderdienst was dat op deze Diaconale Zondag! We hebben genoten van het prachtige, zelfs poëtische poppenspel van Jeroen van den Berg, maar ook van het combo en het Bijbelverhaal (VDV!).

We zijn ook diep onder de indruk geraakt van de inzet van de kinderen en de ouders rond de Actie Schoenendoos.
Jeugdouderling Tom de Groot maakte daar een mooi filmpje van, dat vanmorgen ook in de dienst te zien was. Hier kun je het nogmaals terug zien.

De hele dienst trouwens hier: www.youtube.com/watch?v=0pD9nxLjDAw
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

Pauluskerk Gouda

Zondagmorgen 15 november is er een Jongerendienst. Dit keer is hij gericht op de kinderen van de basisschoolleeftijd. Het thema is: 'Het kan niet op!'
Dat heeft ook alles te maken met het feit dat de dienst in het teken staat van de diaconale zondag. De kinderen zijn hiervoor van tevoren aan de slag gegaan met de Actie Schoenendoos. Deze zullen een prominente plaats in de kerk krijgen, en daarna verzonden worden naar kinderen in deze wereld die daar vast erg van gaan genieten.
Aan de dienst werkt ook poppenspeler Jeroen van den Berg mee. En het combo niet te vergeten, dat een aantal mooie en toepasselijke liedjes gaat spelen/zingen.
Dominee Kees van den Berg gaat vertellen over die ene vrouw en haar zoontje uit de Bijbel, die op een dag net genoeg meel en olie over hadden voor één brood. Daarna zou het op zijn, en dreigde het ergste. Maar toen kwam de profeet Elia langs...

Als je erbij wil zijn, kan dat. Meld je dan aan via Meevieren.nl/pauluskerkgouda. Dat geldt alleen voor volwassenen. Als het max. van 30 volwassenen is bereikt, kom je op de reservelijst. MAAR kinderen mogen gewoon komen. Als ouders hun kinderen bij deze dienst naar de kerk brengen, worden ze daar opgevangen door de leiding van de kindernevendienst, die hen naar het 'kindervak' brengt. Na de dienst kunnen ze hen weer ophalen. In feite net als bij de kinderclub.

En natuurlijk is de dienst ook te volgen via het Youtube-kanaal van Pauluskerk Gouda.
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook