Kerkenraad

Alex Bak

Diaken

Wim Becker

contactouderling voor gemeenteleden die wonen in het postcodegebied 2804AA t/m 2804MZ en 2805.

Ik ben bereikbaar via: wim.becker@pauluskerkgouda.nl

Kees van den Berg

Predikant
E-mail Kees van den Berg

Hallo, mijn naam is Kees van den Berg. Ik ben sinds 14 september 2014 verbonden als wijkpredikant aan de Pauluskerk. Ik ben in 1969 geboren in Delft en groeide op in Waddinxveen.
Tijdens het laatste deel van mijn studie theologie heb ik gewerkt in de pastorale bijstand in Hazerswoude Dorp Vanaf in 1997 werd ik predikant in Broek op Langedijk. Daarna ben ik vanaf 2003 predikant van de hervormde gemeente Nieuw-Vennep/ Burgerveen, beter bekend als de Witte Kerk. In deze gemeente maakte ik ook de totstandkoming van de protestantse pioniersplek Crosspoint in de Vinex-wijk Getsewoud van nabij mee.

Naast mijn gemeentewerk ben ik ook jaren actief geweest in de visiegroep van Areopagus, centrum voor contextuele en missionaire prediking (verbonden aan de IZB).

Ik ben getrouwd met Mirjam en wij hebben drie kinderen: Job, Lotte en Myrthe. Ik ben een groot muziek-, film- en literatuurliefhebber.

Wilt u contact opnemen? Mijn telefoonnummer is: 0182-604160 en e-mailadres: dominee.pauluskerk@gmail.com

Tom de Groot

Jeugdouderling

Ik ben Tom de Groot en jeugdouderling in onze wijkgemeente. Ik kom al mijn hele leven in de Pauluskerk en voel me hier thuis. Ik vind het onwijs mooi om kinderen en jongeren te helpen in hun zoektocht naar wie God is. – It takes a Church to raise a Child –

Jan de Graaf

Voorzitter kerkenraad

Dirk Hakkesteegt

Diaken

90

Willemijn de Jong-Onderstal

Jeugdouderling

Mijn naam is Willemijn de Jong en ik ben jeugdouderling in de Pauluskerk. Samen met kinderen en jongeren wil ik graag het geloof verkennen, verdiepen en leren toepassen in het dagelijks leven! Een mooie reis voor de jeugd, waarin wij als ouders en gemeente om hen heen mogen staan! Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Els de Leede

Ouderling voor het seniorenpastoraat

Corrie de Ridder

Contactouderling voor gemeenteleden die wonen in het postcodegebied 2804NA t/m 2804ZZ en 2806 en hoger. 

Sinds 2019 ben ik contactouderling voor een wijk van de Pauluskerk. Ik ben geboren in 1953 dus inmiddels geniet ik van mijn pensioen. Ik houd van wandelen, fietsen, lezen en tuinieren. Ik woon in Reeuwijk vlak bij de plassen waar we in de zomer van genieten met ons eigen sloepje.

Verder ben ik de trotse oma van vier kleinkinderen die in Gouda wonen en op de jongste twee passen we elke dinsdag na schooltijd. Daarnaast werk ik als vrijwilliger bij de Volksuniversiteit Gouda. Niet meer werken maar toch druk bezig.

Jan Willem de Ridder

Contactouderling voor gemeenteleden die wonen in het postcodegebied 2804NA  t/m 2804ZZ  en 2806 en hoger.

Sinds 2019 ben ik contactouderling voor een wijk van de Pauluskerk. Ik ben geboren in 1951 dus mag ik inmiddels genieten van mijn pensioen. Ik houd van fietsen, varen
en wandelen. Deze dingen zijn naast alle verplichtingen wel voldoende om de weken te vullen. Naast het ouderlingenwerk zit ik namens de Pauluskerk in de Raad van Kerken Gouda.

Als niet kerkelijk vrijwilligerswerk werk ben ik chauffeur op de Buurtbus. En “last but not least” mag ik, samen met Corrie regelmatig op onze kleine kleinkinderen passen.

Rien Trouborst

Ouderling Vorming en Toerusting

Andre Vermeulen

Ouderling Kerkrentmeester

Als ouderling kerkrentmeester richt ik mij vooral op de financiële gang van zaken en de verantwoording daarover, zoals het opstellen van de begroting en het beoordelen van de jaarrekening. Door de vacatures doe ik er vooralsnog ook de exploitatiecommissie bij, die richt zich op de aanschaf van meubilair maar ook of er een veiligheidsplan en aanpak is voor onze kerk.

Goos van Vliet

Diaken

Ria van der Vlist

Diaken