UPDATE per 25 februari 2022

De samenleving gaat gelukkig steeds verder open. Deze nader uitgewerkte aandachtspunten door het CIO (cioweb.nl) zijn gisteren gepubliceerd en zijn volledig in lijn met wat wij als commissie herstart na corona als advies klaar hadden liggen richting de kerkenraad. Dit betekent het volgende:

Volgens de nieuwe richtlijnen zijn er geen beperkingen meer tijdens de zondagse diensten of het overige kerkenwerk, naast de basisregels: blijf thuis bij klachten, goed ventileren, geen handen schudden, hoesten en niezen in je elleboog; Je hoeft je dus niet meer op te geven via meevieren.nl.

  • Tijdens de diensten zijn de rijen onder het orgel gereserveerd voor gemeenteleden die onderling afstand willen houden. U kunt dan het beste de kerk binnenkomen aan de Van Hogendorpzijde;
  • Na de dienst kunnen we elkaar weer ontmoeten onder het genot van koffie of thee.
  • Er wordt nog niet fysiek gecollecteerd tijdens de diensten.

Als kerkenraad zijn we blij en dankbaar dat er weer meer mogelijk is en er geen beperkingen meer gelden voor het bij elkaar komen als gemeente. We nodigen u/jou daarom van harte uit om hier gebruik van te maken, zodat we met elkaar het geloof kunnen delen en elkaar kunnen ontmoeten!

Aan de andere kant realiseren we ons ook dat het voor gemeenteleden met een kwetsbare gezondheid lastig kan zijn nu alle maatregelen worden losgelaten. We willen daarom ook benadrukken dat het goed is om oog te blijven houden voor de ander en zo nodig elkaar de ruimte te geven om afstand te blijven bewaren.

De diensten zijn ook mee te beleven via het YouTube-kanaal van onze kerk, kerkomroep.nl en de kerkradio.

Gezegende diensten toegewenst!

Jeugdwerk

Het jeugdwerk (catechisaties en club) kan verder worden opgestart. 
 
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via scriba@pauluskerkgouda.nl 

Pauluskerk kerkdiensten te volgen via internet

Beeld en geluid

Alle diensten zullen te volgen zijn via een YouTube livestream (live geluid en beeld vanuit de kerk).

Bekijk hier de Pauluskerk Kerkdienst Livestream en andere video’s.

Kerkomroep.nl

Ook kunt u de diensten beluisteren via kerkomroep.nl. Gezien de verwachte verhoogde benodigde capaciteit zal er mogelijk een limiet zijn op het aantal luisteraars. Meer informatie vindt u hier.

PKN Nederland

U vindt hier meer informatie van de landelijke kerk rondom het Corona-virus