Update 16 oktober 2020 – Zolang de aangescherpte maatregelen van overheidswege gelden gaan de volgende regels op voor kerkdiensten:
 
  • 30 personen, excl kinderen en excl medewerkers;
  • niet zingen als gemeente, wel door predikant en 2 zangers op podium;
  • verplicht mondkapje op bij binnentreden gebouw, mondkapje mag af als je zit;
  • kerkenraad wordt vertegenwoordigd door minimaal 2 personen, er is 1 ouderling van dienst, de 2e ouderling hoeft geen dienst te doen (mag uiteraard wel) en de diakenen en kerkrentmeesters zorgen in onderling overleg ervoor dat 1 van hen dienst heeft, zowel in ochtend- als avonddienst. 
Verder wil ik jullie laten weten dat bijbelkringen door mogen gaan met max 30 personen in het kerkgebouw, dus niet bij iemand thuis.
 
Het mondkapje wordt een verplichting voor alle activiteiten, dus ook bijvoorbeeld bij catechisaties. 
 

Pauluskerk kerkdiensten te volgen via internet

Beeld en geluid

Alle diensten zullen te volgen zijn via een YouTube livestream (live geluid en beeld vanuit de kerk). Alle avonddiensten vervallen tot nader order.

Bekijk hier de Pauluskerk Kerkdienst Livestream en andere video’s.

Kerkomroep.nl

Ook kunt u de diensten beluisteren via kerkomroep.nl. Gezien de verwachte verhoogde benodigde capaciteit zal er mogelijk een limiet zijn op het aantal luisteraars. Meer informatie vindt u hier.

PKN Nederland

U vindt hier meer informatie van de landelijke kerk rondom het Corona-virus

Kindernevendienst

Kindernevendiensten is er volgens het normale rooster voor groepen 1 tot en met 6 van de basisschool en de eerste en laatste zondag van de maand voor de groepen 1 t/m 8.