De voorganger vanmorgen is ds. C. van den Berg en de organist is de heer A. Koster. Medewerking wordt verleend door Cantorij Cantabile o.l.v. mevr. Willeke Hagoort. Vandaag is er kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 6 van de basisschool. Na de dienst is er gelegenheid om met elkaar een kopje koffie, thee of een glaasje limonade te drinken in De Brug. Heeft u vragen over de dienst of onze wijk, dan is daar ook de gelegenheid voor, de ouderling van dienst staat u graag te woord.

Gebedskring Pauluskerk

Op zondag 12 maart aanstaande hoopt de gebedskring om 9.00 uur weer bij elkaar te komen in één van de zalen van De Brug. Alle gemeenteleden zijn hartelijk welkom deel te nemen aan deze kring. Mocht u een onderwerp hebben waarvoor u graag hebt dat er gebeden wordt, meldt dit dan aan een van onderstaande personen. U mag hen natuurlijk ook benaderen als u meer informatie over de gebedskring wenst.

Collecte tijdens deze morgendienst

De collecte tijdens de dienst is bestemd voor de bekende Voorjaarszendingscollecte, te weten: help christenen in Oezbekistan groeien in geloof (GZB) en vreedzaam leven voor gezinnen in Guatemala (Kerk in Actie).

De collecte bij de uitgang is voor Pastoraat en Eredienst.