Ochtenddienst met ds. C. van den Bergt, Gouda viering Heilig Avondmaal

Organist is dhr. Jan de Wit

Welkom!

Hartelijk welkom bij de Pauluskerk. Vandaag vieren wij het Heilig Avondmaal. In de morgendienst gaat onze eigen predikant, Ds. Kees van den Berg voor. De organist is dhr. Jan de Wit. De avonddienst is verzet naar de middag (aanvang 15.30 uur). Dit i.v.m. de avondlockdown. Zo willen we de gemeenteleden, die ’s morgens het avondmaal niet kunnen vieren, de gelegenheid bieden de maaltijd van de Heer te vieren. Ook is het de dankzeggingsdienst: óók een reden om naar de kerk te komen! 

De dienst bijwonen

Vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen zijn wij helaas genoodzaakt de anderhalve meter afstand weer in te voeren.

Dat betekent dat u zich weer van tevoren moet aanmelden voor de dienst.  U kunt zich hiervoor inschrijven via www.meevieren.nl/pauluskerkgouda. U kunt onze diensten ook op afstand bijwonen via YouTube en kerkradio

Collectemededelingen

De eerste collecte is de diaconale collecte.

De diaconale collecte is bestemd voor het plaatselijke diaconale werk. Info: Diaconaal consulenten Joyce Schoon/Nelleke de Jong, Oosthaven 31-C 2801 PD Gouda T 0182-537122 E diaconaalconsulent@pkngouda.nl U kunt uw gift overmaken op rekening: NL54 RABO 0373 7372 70 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Gouda.

De tweede collecte is voor Pastoraat en Eredienst.

U kunt uw gift overmaken op rekening: NL69 RABO 0373 7201 22 t.n.v. Protestantse Gemeente Gouda.

Of geef via de Pauluskerk-app of de Appostel-app.

Alle inzamelingen worden van harte bij u aanbevolen Hoe u uw gift kunt geven vindt u hier.