De voorganger vanmorgen is ds. C. van den Berg en de organist is de heer J. de Wit. Medewerking wordt verleend door Cantorij Cantabile o.l.v. Willeke Hagoort. Vandaag is er kindernevendienst voor alle groepen van de basisschool.

Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in De Brug bij een kopje koffie, thee of een glaasje limonade. Heeft u vragen over onze wijk, dan is daar ook de gelegenheid voor, de ouderling van dienst staat u graag te woord.

Collecte in deze ochtenddienst

De collecte tijdens de dienst is bestemd voor Kerk in actie/ Geef liefde – Aan kinderen met een handicap in Pakistan. De kerstcollecte staat in het teken van verstandelijk beperkte kinderen in Pakistan. De stichting NOAD, een samenwerkingsverband van drie christelijke organisaties in Pakistan, werkt daar aan een speciaal gehandicaptenproject, bedoeld om voor deze kinderen betere leefomstandigheden te creëren. In de kleine, arme plattelandsdorpen in Pakistan is nagenoeg geen zorg voor deze kinderen. Ze worden verborgen gehouden. De ouders weten niet goed hoe ze om moeten gaan met verstandelijk beperkte kinderen en schamen zich ervoor. Of ze zien het zelfs als een straf van God. Door hulp in de vorm van kennis over de rechten van het kind, onderwijs en medische zorg, gaan de kinderen weer deel uitmaken van de samenleving.

De collecte aan de uitgang is voor Pastoraat en Eredienst.