De voorganger vanmorgen is ds. C. van den Berg en de organist is de heer A. Koster. I.v.m. de zomervakantie is er vandaag en de komende weken alleen kindernevendienst voor de jongste groep (groep 1 t/m 3 van de basisschool).

Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in De Brug bij een kopje koffie, thee of een glaasje limonade. Heeft u vragen over onze wijk, dan is daar ook de gelegenheid voor, de ouderling van dienst staat u graag te woord.

Collecte in deze ochtenddienst

De collecte tijdens de dienst is de diaconale collecte bestemd voor Vakantiepret voor kinderen in armoede/Actie vakantietas (KiA binnenlands diaconaat). Kinderen uit kwetsbare gezinnen in Nederland kunnen meestal niet op vakantie. Wanneer in de zomervakantie klasgenootjes uitvliegen naar zonnige oorden, blijven zij achter. Samen met plaatselijke kerken wil KiA kinderen verrassen met een vakantietas. KiA zorgt voor een vrolijke tas, lokale kerken vullen deze met leuke cadeautjes en kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een ijsje, het plaatselijke zwembad of een pretpark in de buurt.

De collecte aan de uitgang is voor Pastoraat en Eredienst.