Vandaag mogen wij in de dienst met elkaar het Heilig Avondmaal vieren en in de avonddienst is er aansluitend ook de Dankzegging. In beide vieringen gaat voor onze wijkpredikant ds. C. van den Berg. De organist vanmorgen is de heer  M. Oosterom en vanavond de heer J. de Wit. Vanmorgen is er kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in De Brug bij een kopje koffie, thee of een glaasje limonade. Heeft u vragen over onze wijk, dan is daar ook de gelegenheid voor, de ouderling van dienst staat u graag te woord.

Collecte in deze ochtenddienst

De collecte tijdens de dienst is de diaconale collecte bestemd voor Stichting Gave. Stichting Gave is een interkerkelijke organisatie voor het werk onder vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Gave gelooft dat lokale christenen en kerken in de buurt van asielzoekers de eerstverantwoordelijke zijn om de vluchteling gastvrij te ontvangen. Gave richt zich daarom (in de eerste plaats) op hen.

De collecte aan de uitgang is voor Pastoraat en eredienst.

Vandaag zal de tafelcollecte tijdens het Heilig Avondmaal ten goede komen aan het Dorcas-project ‘Gezondheid voor moeder en kind in Kenia’. Loitokitok in Kenia is een gebied waar mensen op traditionele wijze samenleven. De gezondheidszorg en de kennis over gezondheid zijn zeer beperkt. Dorcas steunt met dit project het trainen van gezondheidszorgmedewerkers en vrijwilligers op het gebied van seksuele gezondheid en de zorg voor moeder en kind. Uw gift wordt zeer gewaardeerd.

Gebedskring Pauluskerk

Deze zondag om 09.00 uur zal de gebedskring van de Pauluskerk weer bijeen komen in  De Brug. Ieder gemeentelid wordt van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Samen willen wij onze Hemelse Vader danken voor het vele goede dat wij in onze gemeente en daarbuiten mogen ervaren. Maar ook willen wij Hem onze zorgen voorleggen. Natuurlijk bidden wij ook voor onze zieken, gemeenteleden die het moeilijk hebben en andere zaken die ons op het hart liggen. Mocht u zelf niet (kunnen) komen, maar hebt u graag dat voor u of voor anderen gebeden wordt, neem dan contact Marius van Rouwendal.

Inzameling voedselbank

Zoals gebruikelijk worden deze zondag weer goederen ingezameld voor de cliënten van de voedselbank. In de december maand zal het voor mensen met een laag inkomen extra moeilijk zijn om rond te komen en iets feestelijks te maken van deze maand. Laten we hen daarbij helpen door ruimhartig te geven. Dure spullen zoals waspoeder, tandenborstels en tandpasta of een lekkere douchegel zijn ook van harte welkom!

Namens de cliënten van de voedselbank alvast hartelijk bedankt!