De voorganger vanmorgen is ds. C. van den Berg en de organist is de heer D. den Hertog. Vandaag een feestelijke dienst want in deze dienst mogen vier kinderen de Heilige Doop. Vandaag is er kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 6 van de basisschool. Na de dienst is er voor iedereen gelegenheid om de doopouders persoonlijk de hand te geven en met elkaar een kopje koffie, thee of een glaasje limonade te drinken in De Brug. Heeft u vragen over onze wijk, dan is daar ook de gelegenheid voor, de ouderling van dienst staat u graag te woord.

Collecte in deze ochtenddienst

De collecte tijdens de dienst is de diaconale collecte bestemd voor Activiteiten Cluster Kerk en Vluchteling. Jezus zegt ‘wat je voor een vreemdeling hebt gedaan, heb je voor mij gedaan’. Het cluster loopt een stukje mee met deze mensen, biedt hulp en een luisterend oor. Samen maken we het verschil: het maatjesproject, ‘Tafels van hoop’, de taal-oefengroepen, het samen sporten.

De collecte bij de uitgang is voor Pastoraat en Eredienst.

Gebedskring

Om 09.00 uur weer bij elkaar in een van de zalen van De Brug. We willen God danken voor het vele goede dat we mogen ondervinden. Maar ook bidden voor gemeente, gemeenteleden en de nood in de wereld; veraf en dichtbij. Ieder die met onze kring wil meebidden is van hartelijk welkom om deel te nemen. Als ook u graag voorbede gedaan wilt hebben in deze kring, meldt dit dan aan een van onderstaande personen. U mag hen natuurlijk ook benaderen als u meer informatie over de gebedskring wenst.