In het afgelopen seizoen heeft Trans World Radio een presentatie gegeven op de Overdagbijbelkring over haar wereldwijde werk. Daarbij werden we uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen in haar kantoor in Barneveld. Ook niet-leden van de kring willen we in de gelegenheid stellen om mee te gaan teneinde te zien en te horen wat Trans World Radio doet. Het bezoek zal plaats vinden op DV 26 april 2016. We verzamelen om 08.30 uur bij De Brug en met particuliere chauffeurs vertrekken we om 08.45 uur per auto naar Barneveld.

Na de koffie met gebak krijgen we een presentatie en daarna bezichtiging van en toelichting op de studio. We gebruiken de lunch bij TWR en het programma eindigt om ongeveer 14.00 uur. ’s Middags is er geen programma vastgesteld; hierin zijn we vrij om te bepalen wat we gaan doen.

Suggesties zijn: een bezoek aan het Pluimveemuseum of een bezoek aan het Museum voor oude ambachten (met daarin een speelgoedmuseum), beide in Barneveld. Toegangsprijzen zijn ongeveer € 9,50 resp. 6,00; Museumkaart niet geldig. Met goed weer kunnen we ook wat wandelen in het Schaffelaarse Bos of de tuin van TWR. Ook is de suggestie gedaan om de gaan kijken bij Radio Kootwijk. We willen tijdig de terugtocht beginnen i.v.m. de files. De kosten voor koffie en lunch bedragen € 12,50. Daarnaast stellen we voor dat u het werk van TWR steunt met een persoonlijke gift. U bent vrij om met de chauffeur een bijdrage voor de auto af te spreken.

Om mee te gaan met dit mini-gemeenteuitje kunt u zich opgeven bij Bert Vlot. Bij hem kunt u ook verdere informatie krijgen. We moeten bij TWR veertien dagen van te voren aangeven met hoeveel mensen we komen. U moet zich dus uiterlijk woensdagmorgen 13 april aanmelden.

Contact met Bert Vlot