Zaterdag 17 september en zondag 18 september vieren we het startweekend in onze wijkgemeente Pauluskerk.

Zaterdag 17 september

’s Middags starten we met een activiteit voor de ouderen. Aan het einde van de middag wordt dit voortgezet met een maaltijd voor de hele gemeente, waarbij we als jong en oud gezellig met elkaar eten. De opzet is thuis eenvoudige gerechten klaar te maken en mee te nemen voor elkaar. Aansluitend worden er twee films vertoond, één voor de kinderen/jongeren en één voor de volwassenen. Na afloop van de film is er nog de mogelijkheid om na te praten, voor drankjes en hapjes wordt gezorgd.

15.00 uur

We starten met een ontspannen programma voor alle leeftijden.

Voor dit middagprogramma is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een autodienst, u wordt gehaald voor 15.00 uur en na de maaltijd ( ca 18.45 uur) wordt u weer thuis gebracht. Neemt u hiervoor contact op met seniorenouderling: mevr. W. de Jong-Langhout.

17.00 uur

Aan het einde van de middag wordt dit voorgezet met een maaltijd voor de hele gemeente, waarbij we als jong en oud gezellig met elkaar eten. Voor wie er niet vanaf 15.00 uur bij kan zijn, is dit een prima moment om aan te sluiten voor de maaltijd en de films.

De opzet van de maaltijd is een liefdesmaaltijd: het is de bedoeling thuis eenvoudige gerechten klaar te maken en voldoende mee te nemen voor uzelf of uw gezin en dit met andere gemeenteleden te delen. Voor drinken wordt gezorgd.

19.00 uur

Het avondprogramma bestaat uit de vertoning van twee films: 1 voor de kinderen/jongeren en 1 voor de volwassenen. Dit duurt van 19.15 tot 21.15 uur.

Na afloop van de film is er nog de mogelijkheid om na te praten, voor drankjes en hapjes wordt gezorgd.