Johnny Cash, alias The Man in Black, heeft een imposant oeuvre achtergelaten. Zijn liedjes gaan vaak over de liefde, het leven én God.

Op maandagavond 13 maart is er in de Ontmoetingskerk (Dunantsingel 314) in Gouda een vesper. Deze begint om 19.30 uur en zal een klein uurtje duren. Het is een bijzondere kerkdienst, waarin de liedjes en het leven van Johnny Cash centraal staan. Gelezen wordt er uit Handelingen 9, over de bekering van Paulus. Cash was diep onder de indruk van Paulus en zijn passie voor God. Hij schreef daar zelfs een boek over: The Man in White.

Martijn Vroom is de gastheer die de verschillende onderdelen aan elkaar praat en ds. Kees van den Berg (Pauluskerk) verzorgt de overweging. Samen met Heleen van der Kooij – Geertsema en Marcel van Luxemburg organiseren zij gevieren deze bijzondere avond. Er is een liturgie, waarin alle teksten staan. En natuurlijk is het ook mogelijk om de liedjes mee te zingen.

Dit is echt zo’n dienst om niet alleen zelf te komen, maar ook anderen mee te nemen: natuurlijk muziekliefhebbers, en verder een ieder die openstaat voor een eigentijdse en aansprekende vertolking van het geloof.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Vroom (06-105 135 82)