1ste Kerstdag door Ds. van den Berg, uit Gouda

De dienst bijwonen

Op de beide Kerstdagen mogen 50 bezoekers fysiek aanwezig zijn. We willen vooral mensen die de kerstperiode een moeilijke tijd vinden nadrukkelijk uitnodigen om de dienst in de kerk mee te beleven als zij zich daar prettig bij voelen. Weet u echter allen van harte welkom! U kunt zich aanmelden via meevieren.nl/pauluskerkgouda, bij de scriba of bij uw contactouderling. 

Het thema is is vandaag ‘Sterrenjacht’. Helaas kon de wandeling rond onze kerk niet doorgaan afgelopen week, maar het mooiste verhaal over een ster, dat van de wijzen uit het oosten, staat centraal in de preek.

De organist is dhr. Bas Koster. Sopraan Anjo van Hemert verleent ook medewerking aan deze dienst. Zij zal twee solostukken laten horen.

U kunt onze diensten op afstand bijwonen via YouTube en kerkradio

Gezegende diensten toegewenst!

 

Collectemededelingen

De diaconale collecte is bestemd voor: Geef licht aan vluchtelingenkinderen in Griekenland/Kerk in Actie.

Een gammele tent. Extreme kou of juist de ondraaglijke hitte. Onveiligheid. Gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen, sanitaire voorzieningen. Maar misschien wel het ergst van alles: de uitzichtloosheid, het jarenlange wachten. Dat is de realiteit waarin duizenden kinderen in Griekse vluchtelingenkampen opgroeien.  Wij gunnen hen een beter leven! Daarom komen we in actie. Geef licht aan vluchtelingen-kinderen in Griekenland.

De tweede collecte is voor Pastoraat en Eredienst.

Alle inzamelingen worden van harte bij u aanbevolen

Hoe u uw gift kunt geven vindt u hier.