Ochtenddienst met ds. A.M.D. van Briemen uit Alphen aan den Rijn.

Het orgel wordt dan bespeeld door dhr. Jan Willem Dannenberg.

Bijwonen dienst

Er zijn geen beperkingen meer tijdens de zondagse diensten of het overige kerkenwerk, naast de basisregels: blijf thuis bij klachten, goed ventileren, geen handen schudden, hoesten en niezen in je elleboog; Je hoeft je dus niet meer op te geven via meevieren.nl.

  • Tijdens de diensten zijn de rijen onder het orgel gereserveerd voor gemeenteleden die onderling afstand willen houden. U kunt dan het beste de kerk binnenkomen aan de Van Hogendorpzijde;
  • Na de dienst kunnen we elkaar weer ontmoeten onder het genot van koffie of thee.
  • Er wordt nog niet fysiek gecollecteerd tijdens de diensten.

Ook kunt u kunt onze diensten op afstand bijwonen via YouTube en kerkradio.

Collectes

De eerste collecte is de diaconale collecte bestemd voor: Plaatselijk diaconaal werk. De diaconie is op veel terreinen actief en helpt, zichtbaar en onzichtbaar daar waar het nodig is, dankzij de inzet van diakenen en gemeenteleden. De diaconaal consulenten ondersteunen daarbij, leggen verbindingen met organisaties en de lokale overheid, en initiëren nieuwe projecten. Informatie: Nelleke de Jong, nelleke.de.jong@pkngouda.nl / 06 – 86 87 46 64. U kunt uw gift overmaken op rekening: NL54 RABO 0373 7372 70 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Gouda.

De tweede collecte is voor Pastoraat en Eredienst.

U kunt uw gift overmaken op rekening: NL69 RABO 0373 7201 22 t.n.v. Protestantse Gemeente Gouda.

Alle inzamelingen worden van harte bij u aanbevolen.

Hoe u uw gift ook kunt geven vindt u hier.