De eerste ontmoetingsochtend van het kerkelijk seizoen 2016-2017.  Een gelegenheid om samen creatief bezig te zijn of deel te nemen aan de preekvoorbereiding voor de volgende zodag en samen te eten. Deze zal plaatsvinden op donderdag 1 december  in De Brug bij de Pauluskerk,van 10.00 uur tot 13.30 uur. Vanaf 9.30 uur bent u welkom en is er koffie en thee.

Thema van deze ochtend is ons jaarthema: ‘Speurtochten in de Psalmen’. De ochtend staat in het teken van samen zijn, d.m.v. gesprek, informatie  en creativiteit. Het programma na de pauze is in tweeën gedeeld. Er is gelegenheid om deel te nemen aan een preekvoorbereiding o.l.v. C. van den Berg of om creatief bezig te zijn met bloemen. De ochtend willen we graag afsluiten met een gezamenlijke warme maaltijd.

Graag bij het opgeven vermelden aan welk deel u na de pauze wilt deelnemen en met hoeveel personen u wilt komen. Er zijn geen kosten aan deze ochtend verbonden, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom voor de wijkkas. Opgeven is mogelijk t/m maandag 28 november 2016. Ook is er deze ochtend een autodienst. Wilt u daar gebruik van maken, dan kunt u dat melden bij het opgeven. Of we nu jong of oud zijn en misschien niet allemaal naar de(zelfde) kerk gaan of lid van de (zelfde) kerk zijn, deze ontmoetingsochtend is er voor iedereen!

Contact / Aanmelden