Namens de kerkenraad van de Pauluskerk willen wij u van harte uitnodigen voor de tweede ontmoetingsochtend van het kerkelijk seizoen 2017-2018.

Deze zal plaatsvinden op woensdagdag 18 april 2018, in De Brug bij de Pauluskerk,van 10.00 uur tot 13.30 uur. Vanaf 9.30 uur bent u welkom en is er koffie en thee. We vervolgen deze ochtend ons jaarthema: ‘Hoopvol’. Een jaar lang willen we de verschillende aspecten ontdekken van de Bijbelse hoop: voor ons persoonlijk, voor ons als gemeente, voor onze wijk en voor de wereld. Juist met het oog op het laatste zijn we ook heel benieuwd hoe Mercy Ships (Werelddiaconaat doel van dit jaar) zelf put uit die hoop en een teken van hoop mag zijn in deze wereld. De ochtend staat in het teken van samen zijn, d.m.v. gesprek, informatie en contacten. Zou u even willen laten weten of u komt en met hoeveel personen?

(Er zijn geen kosten aan deze ochtend verbonden, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom voor de wijkkas en er zal een extra collecte gehouden voor Mercy Ships). Opgeven is mogelijk t/m zondag 15 april. Er is deze ochtend een autodienst. Wilt u daar gebruik van maken, dan kunt u dat melden bij het opgeven van deelname. Of we nu jong of oud zijn en misschien niet allemaal naar de(zelfde) kerk gaan of lid van de (zelfde) kerk zijn, deze ontmoetingsochtend is er voor iedereen. Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens! Willy de Jong – Langhout (senioren)ouderling, Tel: 0182-526696, E-mail: willydejong.langhout@gmail.com