Namens de kerkenraad van de Pauluskerk willen wij u van harte uitnodigen voor de eerste ontmoetingsochtend van het kerkelijke seizoen 2018-2019. Deze zal plaatsvinden op donderdag 1 november 2018, in De Brug bij de Pauluskerk, van 10.00 uur tot 13.30 uur.

Vanaf 9.30 uur bent u welkom en is er koffie en thee. Thema van deze ochtend is ons jaarthema: Welkom in de strijd’. De ochtend staat in het teken van samen zijn, d.m.v. gesprek, informatie en contacten. Zou u even willen laten weten of u komt en met hoeveel personen? (Er zijn geen kosten aan deze ochtend verbonden, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom voor de wijkkas).

Opgeven is mogelijk t/m maandag 29 oktober. Ook is er deze ochtend een autodienst. Wilt u daar gebruik van maken, dan kunt u dat melden bij het opgeven van deelname. Of we nu jong of oud zijn en misschien niet allemaal naar de(zelfde) kerk gaan of lid van de (zelfde) kerk zijn, deze ontmoetingsochtend is er voor iedereen. Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens

Willy de Jong – Langhout (senioren)ouderling, Tel: 0182-526696, E-mail: willydejong.langhout@gmail.com