Vandaag mogen wij met elkaar het Heilig Avondmaal vieren. In deze dienst gaat voor onze wijkpredikant ds. C. van den Berg. De organist vanmorgen is dhr. H. den Boer . Vanmorgen is er kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 6 van de basisschool. Na de dienst is er geen koffiedrinken. Heeft u vragen over onze wijk dan staat de ouderling van dienst u graag te woord na de dienst in de Brug.

Collect in deze ochtenddienst

De collecte tijdens de dienst is bestemd voor Stichting Present Gouda. Het logo van Present beeldt uit waar Present als organisatie voor staat: een brug en een mens met open armen.

Bruggen verbinden. De naam ‘Present’ wil zeggen: er zijn voor de ander, als een cadeau, in het hier en nu, de ‘present time’.

Present laat zich inspireren door de persoon van Jezus Christus. Hij bracht waarden als dienstbaarheid en gelijkwaardigheid in praktijk en zijn voorbeeld prikkelt ons tot navolging. Tegelijk willen we als Present iedereen van welke levensovertuiging dan ook welkom heten om gezamenlijk iets van onze tijd te geven en te ontvangen.

De tweede collecte is voor Pastoraat en Eredienst.

Inzameling voedselbank

Zoals gebruikelijk staan er weer dozen bij de beide ingangen waar u goederen in kunt doen voor de cliënten van de voedselbank.

De cliënten van de voedselbank zijn heel blij met waspoeder, shampoo, tandenborstels en tandpasta. Dit is weliswaar geen voedsel maar wel nodig in het dagelijks leven en relatief duur. We zijn heel blij dat er elke keer weer zo gul wordt gegeven. Daarom ook nu alvast onze hartelijke dank voor uw bijdrage.