De voorganger in deze ochtenddienst is onze eigen predikant ds C. van den Berg. De organist in de ochtenddienst is de heer A. Koster. In deze dienst zal het Heilig Avondmaal worden bediend.

In de ochtenddienst is er kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 6 van de basisschool. Na de dienst is er géén koffiedrinken. Heeft u vragen over onze wijk, dan staat de ouderling van dienst u graag te woord na de dienst in de Brug.

Inzameling Voedselbank

Zoals gebruikelijk willen wij u weer vragen om op deze dag weer wat mee te nemen voor de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank.
Er is op dit moment vooral dringend behoefte aan de volgende producten:

  • Waspoeder
  • Tandpast
  • Tandenborstels
  • Producten voor lichaamsverzorging (shampoo/douche schuim e.d.).
  • Andere houdbare producten (bij u inmiddels wel bekend)

Laten we weer met gulle hand geven!
Namens de diaconie en voedselbank Gouda, alvast onze hartelijke dank

Collecte in deze ochtenddienst

De collecte tijdens de dienst is bestemd voor het Ouderenwerk. De diaconie organiseert in alle wijken de autodienst en de klussendienst. Dit jaar zijn vijftien deelnemers uit Gouda ingeschreven voor de vakantieweek in het Roosevelthuis in Doorn.
De collecte aan de uitgang is voor Pastoraat en Eredienst.

Tientjeszondag Werelddiaconaat

Vandaag wordt door het cluster Werelddiaconaat Gouda weer de jaarlijkse 10-tjes actie gehouden. Dit jaar zal de actie ten goede komen aan de Christenen in Bangladesh. Afgelopen zondag werden flyers uitgedeeld met watermosterd zaadjes, wat ons bindt met Bangladesh aangezien het een zéér waterrijk land is. Wij nodigen u uit om mee te doen aan de 10-tjes actie en tien euro te doneren.