Namens de kerkenraad van de Pauluskerk willen wij u van harte uitnodigen voor de eerste ontmoetingsochtend van het kerkelijk seizoen 2017-2018. Deze zal plaatsvinden op donderdag 12 oktober 2017, in De Brug bij de Pauluskerk,van 10.00 uur tot 13.30 uur. Vanaf 9.30 uur bent u welkom en is er koffie en thee.

Thema van deze ochtend is ons jaarthema: Hoopvol’. De ochtend staat in het teken van samen zijn, d.m.v. gesprek, informatie en creativiteit. Zou u even willen laten weten of u komt en met hoeveel personen? Er zijn geen kosten aan deze ochtend verbonden, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom voor de wijkkas.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk t/m maandag 9 oktober. Ook is er deze ochtend een autodienst. Wilt u daar gebruik van maken, dan kunt u dat melden bij het opgeven van deelname. Of we nu jong of oud zijn en misschien niet allemaal naar de(zelfde) kerk gaan of lid van de (zelfde) kerk zijn, deze ontmoetingsochtend is er voor iedereen. Willy de Jong – Langhout (senioren)ouderling, Tel: 0182-526696, E-mail: willydejong.langhout@gmail.com