Na het startweekend begint de catechisatie ook weer. Deze is bedoeld voor de jongeren van 12-16 jaar, en 17 jaar en ouder. Er zijn dus opnieuw twee verschillende catechisaties. De jongeren krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. De catechisaties zijn tweewekelijks.

Bij de groep 12-16 gaan we het iets anders doen: we hebben gekozen voor mentorcatechese. Deze wijze is ook bekend in andere wijkgemeenten. Het betreffende onderwerp wordt daarbij eerst voor de hele groep door de dominee uitgelegd. Daarna gaan we in kleinere groepjes uit elkaar. Deze groepjes worden geleid door een mentor (een gemeentelid). Hier wordt verder doorgepraat over het onderwerp, aan de hand van goede vragen en opdrachten. We maken daarbij gebruik van de catechesemethode Lev. We hebben deze methode al leren kennen en zijn er erg blij mee. Hopelijk onze catechisanten ook!

De eerste avond is op dinsdag 17 september in het Jeugdhonk in De Brug. De verdere data volgen nog. Houd het kerkblad, de zondagsbrief en de Facebookpagina van de Pauluskerk maar in de gaten!

De catechisatie voor 12-16 jaar is van 19.00-20.00 uur en die van 17 jaar en ouder van 20.30 – 21.30 uur.

Mocht jij om één of andere reden geen persoonlijke uitnodiging krijgen en je wilt toch graag meedoen: van harte welkom! We hopen natuurlijk ook dat de ouders hun kinderen hierin stimuleren: catechisatie is een belangrijk onderdeel van de geloofsopvoeding en het is een verdere kennismaking met het geloof.