Lezing: ‘Als kinderen andere wegen gaan’ met Margriet van der Kooi

‘Als kinderen andere wegen gaan”; daar schreef Margriet van der Kooi samen met Wim ter Horst een boek over. Sindsdien spreekt ze regelmatig over dit onderwerp en op 17 februari komt zij in de Pauluskerk hierover spreken.

Voor wie?

Een avond voor allen die dit meemaken, hebben meegemaakt of bv jonge ouders die willen weten waar ze op moeten letten. Een interactieve avond over een gevoelig onderwerp.

Waar en hoe laat?

 De avond begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie en thee en vindt plaats in de Pauluskerk. U hoeft zich niet op te geven. Wel vragen wij u rekening te houden met de geldende maatregelen. Deze avond is alleen live mee te maken, er zal geen streaming plaats vinden. Een extra reden om te komen.

Over Margriet van der Kooi

Margriet van der Kooi is als geestelijk verzorger werkzaam geweest in Amsterdam en Woerden. Ze is nu betrokken bij het Daan Theeuwescentrum in Woerden en bij de podcast : Eerst Dit. Ze schrijft boeken en geeft lezingen. Zie voor een uitgebreide biografie: https://www.margrietvanderkooi.nl/

Organisatie: Vorming en Toerusting Pauluskerk. Jacoline Zoeteweij, Mariette Sneep, Saskia Audier, Frits Budding, Kees van Veen en Rien Trouborst.

Contact: rien.trouborst@pauluskerkgouda.nl.