U bent allen van harte uitgenodigd voor de Ontmoetingsochtend op donderdagmorgen 11 april 2024. Iedereen die zich verbonden weet met de wijkgemeente Pauluskerk is van harte welkom. Vanaf 9:30 uur staat de koffie/thee met een gebakje klaar. Daarna hebben we weer een mooi programma gemaakt met o.a. een meditatie door ds. van den Berg, samenzang, een bijzondere vertelling en natuurlijk genoeg tijd om elkaar te ontmoeten en te spreken. We sluiten af met een feestelijke broodmaaltijd, kortom we hopen weer een goede en gezellige morgen met elkaar te hebben.

Aanmelden

U kunt zich opgeven voor deze morgen tot uiterlijk maandag 8 april, graag ook doorgeven met hoeveel personen u komt. Via telefoon: Diaken Ria van der Vlist 06-40427516 of 0182-585860 Ouderling Els de Leede. Of via e-mail els.de.leede@pauluskerkgouda.nl .

Vervoer

We vragen u op eigen gelegenheid naar de Brug te komen. Mocht dit echt een probleem zijn dan kunt u ook gebruik maken van vrijwilligers van de autodienst, geeft u dit dan bij het aanmelden door. Er zijn geen kosten aan deze ochtend verbonden, maar een vrijwillige bijdrage voor de wijkkas van de Pauluskerk is altijd welkom.