Nu het kerkelijk seizoen 2015-2016 ten einde loopt wil de kerkenraad alle vrijwilligers (en partners) van harte uitnodigen om het seizoen af te sluiten op dinsdag 28 juni 2016 in “De Brug” van de Pauluskerk. Het is een avond voor en door vrijwilligers met het jaarthema van het afgelopen seizoen: “VEELBELOVEND.” We willen deze avond gezellig BBQen en een drankje drinken, dus daarom beginnen we al vanaf 18.30 en sluiten af rondom 21.00.

Wij hopen op een goede opkomst en een gezellige avond. Of u nu één keer of meerdere malen als vrijwilliger heeft meegewerkt; u bent allen van harte welkom. We hopen dat u op deze avond samen na kan praten over wat u het afgelopen seizoen gedaan hebt en ervaringen kan delen. U zult begrijpen dat we graag een indruk willen hebben van het aantal belangstellenden voor deze avond.

Daarom willen wij u graag vragen zich op te geven. Dat kan t/m zondag 26 juni, maar vanwege de tijdige bestelling van het voedsel verzoeken wij u bij voorkeur u voor vrijdag 24 juni aan te melden via het formulier achter onderstaande link.

Meer Informatie