UPDATE;

Presentatie Miep van Leeuwen – dinsdag 14 juni – 20.00 uur – Pauluskerk

Op dinsdag 14 juni is de afsluitende presentatie van het werk van Miep van Leeuwen in de Pauluskerk. Deze avond begint om 19.30 uur met koffie en wat lekkers. Om 20:00 starten we met de presentatie. Aansluitend is er gelegenheid om Miep te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. We hopen op een grote opkomst. Van harte uitgenodigd! Graag even aanmelden via tfc@miepvanleeuwen.nl.

De thuisfrontcommissie van Miep van Leeuwen 

 

 

 

Sinds begin mei is Miep van Leeuwen weer in Nederland. Na 10 jaar in Sierra Leone gewoond en gewerkt te hebben zal ze haar uitzending nu definitief afsluiten. Dit is een heel grote verandering voor haar. We zijn dankbaar dat Miep een voorspoedige terugreis heeft gehad en dat het goed met haar gaat. Ze woont de komende 3 maanden in de Betuwe waar zij ook is opgegroeid.

Op zondag 5 juni is zij in de Pauluskerk tijdens de ochtenddienst. Wij als Pauluskerkgemeente willen haar graag een warm welkom geven.

Afsluitende presentatie

Voor iedereen die met haar heeft meegeleefd en geïnteresseerd is in haar werk van de afgelopen 10 jaar in Sierra Leone organiseren we op dinsdag 14 juni een afsluitende presentatie in de Pauluskerk. Deze avond begint om 19.30 uur met koffie en wat lekkers. Om 20:00 uur starten we met de presentatie. Aansluitend is er gelegenheid om Miep te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. We hopen op een grote opkomst. Van harte uitgenodigd!

Graag even aanmelden via tfc@miepvanleeuwen.nl.

Hartelijke groet, De thuisfrontcommissie van Miep van Leeuwen