Hoi allemaal, we kunnen God op heel verschillende manieren eren, zoals met woorden, zang, muziek, dans. Al deze expressievormen komen we in de Bijbel tegen. Toch hebben de meeste van ons niet de gewoonte om voor God te dansen. Misschien durven we dat niet goed of weten we niet hoe dat moet. Dat vonden we een goede reden om een extra clubavond in te plannen. Op vrijdagavond 2 juni gaan we met alle vrijdagavondclubs een dansworkshop doen. Dat is niet alleen nieuw, maar ook heel gezellig.

De workshop wordt gegeven door een dansdocente van Dancing Devotion. Zij zal ons vertellen wat dans als aanbiddingsvorm voor haar en haar relatie met God betekent. Ook zal ze ons verschillende dansen aanleren en dan hoef je echt niet aan volksdansen – hoewel misschien ook best leuk – te denken. Ze brengt verschillende muziekstijlen mee en de groep mag daarin zelf ook voorkeuren aangeven.

Zit je op Tabitha, Rondom 11 of Corner Stone, dan nodigen we je van harte uit om aan de dansworkshop mee te doen. Zit je niet op club en/of ben je iets ouder, kom dan gerust kijken of het ook iets voor je is. We beginnen om 19.00 uur en je vindt ons in zalen I en II van De Brug.

 

Zie ook de clubpagina’s op deze website