Vakantie Bijbel Week 21-25 augustus – meld je aan:

In de laatste week van de zomervakantie 21-25 augustus is er weer de Vakantie Bijbel Week. En het thema is: ‘WegWijs’ rondom dit thema worden er allemaal leuke activiteiten voor kinderen, tweens en tieners georganiseerd. Je kunt denken aan: samen zingen, luisteren naar een bijbelvertelling, poppenkast kijken, knutselen, stoere spellen. Vrijdagochtend is er een kindervoorstelling. Het wordt weer super gezellig. De kids komen ’s morgens samen in de Pauluskerk, de tweens ’s middags in de Oostpoort en de tieners

 ’s middags en ’s avonds in de Pauluskerk. Het programma van de tieners bestaat uit coole activiteiten, inhoudelijke gesprekken, BBQ en chillen. Kijk voor meer gedetailleerde informatie op de website, waar je je ook kunt inschrijven: https://www.step-gouda.nl  

Voor de volwassenen: Mocht je het leuk vinden om te helpen, heel graag!! Ook daarvoor kun je terecht bij de website van STEP. 

Van 21 tot 25 augustus is er weer VBW, voor alle kinderen in de basis- en middelbare schoolleeftijd.

Ook dit jaar zoeken we daarvoor weer een heleboel enthousiaste vrijwilligers! We hebben vooral hulp nodig bij het begeleiden van groepjes. Bij de kids ben je samen met een andere vrijwilliger verantwoordelijk voor een groepje van ongeveer 10 kinderen. Bij de Tweens zoeken we nog groepsbegeleiders en vossen voor de vossenjacht op woensdag 21 augustus. En een aantal vrijwilligers bij de spellen van de zeskamp op 22 augustus. Bij de tieners gaat het vooral om groepsbegeleiders. Ook kunnen we o.a. hulp gebruiken bij de opbouw en catering.

Help jij mee om de boodschap van Gods liefde uit te dragen aan alle kids, tweens en tieners? Meld je dan nu aan via step-gouda.nl/vbw/aanmelden-vbw-2024/ of scan de QR code. Ook de aanmeldingen voor de kinderen zijn geopend!

We hopen dat veel mensen hun steentje willen bijdragen aan deze mooie week.