UPDATE; Groot huisbezoek woensdag 23 maart

Beste gemeenteleden woonachtig in postcodegebied 2803 en lager, Van meerdere gemeenteleden heb ik begrepen dat de fysieke uitnodigingsbrief per abuis niet bij alle adressen in dit postcodegebied terecht is gekomen. In de bijlage van de e-mail van deze zondagsbrief vindt u alsnog de brief. Wees welkom a.s. woensdagavond! Hartelijke groet, Caroline van der Schoot

 

 

Groot huisbezoek in de Pauluskerk

Wij willen graag als contactouderlingen per wijk een groot huisbezoek organiseren. Ds. Kees van den Berg zal bij deze avonden aanwezig zijn. De bijeenkomsten worden gehouden in de zalen 1 en 2 van de Pauluskerk, de Brug, steeds om 19.45u. koffie en om 20.00 aanvang.

Wij zien ernaar uit om u te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen over een onderwerp uit de Visienota van de Protestantse Kerk in Nederland met als titel ‘Van u is de toekomst’. De avonden vinden plaats in De Brug/Pauluskerk. Onderstaand treft u de data per wijk:

23 maart 2022                Postcode 2803 en lager                                Caroline van der Schoot

6 april 2022                     Postcode 2804AA t/m 2804MZ                 Wim Becker

                                             en 2805

23 mei  2022 aangepaste datum       

                                             Postcode 2804NA t/m 2804ZZ                   Corrie en Jan Willem de Ridder

                                               en 2806 en hoger

U bent van harte welkom op de avond die voor u gereserveerd is, mocht u verhinderd zijn op de avond voor uw wijk dan kunt u contact opnemen met uw wijkouderling om aan een andere avond deel te nemen. U ontvangt nog een persoonlijke uitnodiging voor het groot huisbezoek van uw wijk.