Tijd voor elkaar maken blijkt de sleutel tot een gelukkige relatie, zo wijst onderzoek uit. Met de Marriage Course versterk je je relatie door tijd voor elkaar te maken.

Nieuwe cursus van start

Op donderdag 8 september gaat er weer een Marriage Course Online van start. Tijdens zeven avonden (om de week) krijg je praktische handvatten aangereikt om samen mee aan de slag te gaan. Iedere avond krijg je per (deel)onderwerp een inleiding, kijk je naar korte filmpjes en tussendoor ga je steeds samen in gesprek aan de hand van leuke opdrachten en uitdagende vragen. Er zijn dus geen groepsgesprekken, er is juist tijd voor elkaar. Je denkt samen na over thema’s als conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie.

APK voor je relatie

De Marriage Course is leuk en goed voor je relatie, of het nou lekker loopt of juist even wat minder gaat. Een deelnemer vertelt: “Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt.” Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80% van de mensen in een vaste relatie ervan overtuigd is dat ‘alles onderhoud vraagt, ook een relatie’. Ook tijd voor elkaar maken?

Kijk voor meer informatie op www.marriagecoursegouda.nl. Aanmelden en contact kan via de website.