De Goudse werelddiakenen zorgen ook deze jaarwisseling voor overheerlijke oliebollen, appelbeignets en salades. Door deze te kopen steunt u het jaarproject ‘Hulp aan Rohingya-vluchtelingen in Bangladesh’.

De oliebollen en appelbeignets worden gebakken door bakker Arjan van der Eijk uit Haastrecht. De maaltijdsalades worden gemaakt door mensen uit de Protestantse Kerk Gouda.

GOED DOEL

De opbrengst van deze actie is bestemd voor noodhulp aan Rohingya-vluchtelingen in Bangladesh. De hulp wordt gegeven via Kerk in Actie en ICCO, die partners hebben met toegang tot vluchtelingenkamp Cox’s Bazar. In dit kamp is behoefte aan voedsel, onderdak, water en hygiëne-artikelen.

BESTELLEN

U kunt de oliebollen, appelbeignets en salades bestellen door het ingevulde bestelformulier (ingevouwen in het recente nummer van Protestants Kerknieuws Gouda) uiterlijk zondag 22 december in de inleverdoos in uw kerk te doen. Daarnaast is het tot en met donderdag 26 december (let op: tot 13.00 uur!) mogelijk uw bestelling te doen via de webshop.

AFHALEN

Dinsdag 31 december kunt u uw bestelling tussen 11:00 en 13:00 afhalen op het door u opgegeven adres. In de Brug (Pauluskerk) en in de Oostpoort is een beperkte voorraad beschikbaar voor de vrije verkoop, maar OP=OP!
Wij hopen namens de Rohingya-vluchtelingen ook dit jaar weer op een grote hoeveelheid bestellingen!