Catechisaties  – start dinsdag 19 september

Na het startweekend begint de catechisatie ook weer. Deze is bedoeld voor de jongeren van 12-16 jaar, en 17 jaar en ouder. Er zijn twee groepen. De jongeren krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. De catechisaties zijn tweewekelijks en worden door Ds. Van den Berg en René Hage geleid. Bij de catechisaties is volop ruimte voor vragen en ervaringen. Aan de andere kant zijn de onderwerpen ook leerzaam: wat houdt het geloof in en hoe geef je het vorm, juist ook door de week?

De eerste avond is op dinsdag 19 september in het Jeugdhonk in De Brug. De verdere data volgen nog. Houd het kerkblad, de zondagsbrief en de Facebookpagina van de Pauluskerk maar in de gaten! De catechisatie voor 12-16 jaar is van 19.00-20.15 uur en die van 17 jaar en ouder van 20.30 – 21.30 uur.

Mocht je om één of andere reden geen persoonlijke uitnodiging krijgen en je wilt toch graag meedoen: van harte welkom! We hopen natuurlijk ook dat de ouders hun kinderen hierin stimuleren: catechisatie is een belangrijk onderdeel van de geloofsopvoeding en het is een verdere kennismaking met en de groei in het geloof.

 

Belijdeniscatechisatie 

Ook is er dit seizoen weer gelegenheid om belijdeniscatechisatie te volgen. Ook die zal Ds. Van den Berg verzorgen. Wil je je graag voorbereiden op een bewuste stap naar God toe oftewel je ‘ja-woord’ uitspreken tegen Hem, die al eerder ‘ja’ zei tegen jou? Had je dat eigenlijk al eerder willen doen, maar kwam het er niet van? Of ben je intussen de gewone catechisatie ontgroeid en zoek je verdieping? Dan is belijdeniscatechisatie iets voor jou! Voor meer informatie en aanmeldingen, bel Ds. Van den Berg (0182-604160) of stuur een mail (dominee.pauluskerk@gmail.com). De belijdeniscatechisatie vindt plaats in de pastorie, Willem Barentszlaan 8. De eerste keer is maandagavond 25 september. Aanvang 20.00 uur.