Zaterdag 17 september en zondag 18 september vieren we het startweekend in onze wijkgemeente Pauluskerk.

Zaterdag 17 september

’s Middags starten we met een activiteit voor de ouderen. Aan het einde van de middag wordt dit voortgezet met een maaltijd voor de hele gemeente, waarbij we als jong en oud gezellig met elkaar eten. De opzet is thuis eenvoudige gerechten klaar te maken en mee te nemen voor elkaar. Aansluitend worden er twee films vertoond, één voor de kinderen/jongeren en één voor de volwassenen. Na afloop van de film is er nog de mogelijkheid om na te praten, voor drankjes en hapjes wordt gezorgd.

15.00 uur

We starten met een ontspannen programma voor alle leeftijden.

Voor dit middagprogramma is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een autodienst, u wordt gehaald voor 15.00 uur en na de maaltijd ( ca 18.45 uur) wordt u weer thuis gebracht. Neemt u hiervoor contact op met seniorenouderling: mevr. W. de Jong-Langhout.

17.00 uur

Aan het einde van de middag wordt dit voorgezet met een maaltijd voor de hele gemeente, waarbij we als jong en oud gezellig met elkaar eten. Voor wie er niet vanaf 15.00 uur bij kan zijn, is dit een prima moment om aan te sluiten voor de maaltijd en de films.

De opzet van de maaltijd is een liefdesmaaltijd: het is de bedoeling thuis eenvoudige gerechten klaar te maken en voldoende mee te nemen voor uzelf of uw gezin en dit met andere gemeenteleden te delen. Voor drinken wordt gezorgd.

19.00 uur

Het avondprogramma bestaat uit de vertoning van twee films: 1 voor de kinderen/jongeren en 1 voor de volwassenen. Dit duurt van 19.15 tot 21.15 uur.

Na afloop van de film is er nog de mogelijkheid om na te praten, voor drankjes en hapjes wordt gezorgd.

Zondag 18 september

We starten met een feestelijke kerkdienst om 10.00 uur, aan deze dienst zal het combo meewerken. Na afloop van de dienst is er koffie en thee en zullen we aansluitend met elkaar gaan fietsen naar een gezellige picknicklocatie, waar we het weekend afsluiten (vanzelfsprekend bij mooi weer, anders picknicken we in de Brug). Voor wie fietsen lastig is, de locatie voor de picknick is ook per auto bereikbaar.

10.00 uur

We starten met een feestelijke kerkdienst, aan deze dienst zal het combo meewerken. Na afloop van de dienst is er koffie en thee.

12.00 uur

Aansluitend gaan we met elkaar fietsen naar een gezellige picknick locatie, waar we het weekend afsluiten met een picknick (vanzelfsprekend bij mooi weer, anders picknicken we in de Brug). Voor de picknick een eigen lunchpakket meenemen, voor drinken zorgen wij. Voor wie fietsen lastig is, de locatie voor de picknick is ook per auto bereikbaar. Routebeschrijving is beschikbaar op de zondag zelf.

14.00 uur

Afsluiting startweekend.

 

Wij hopen op een grote opkomst zodat we als gemeente elkaar ontmoeten en beter leren kennen.