In het weekend van 10 en 11 september trappen we het nieuwe seizoen met elkaar af. Er staat weer een mooi programma op stapel.

Zaterdag 10 september

14.30u: Activiteiten

Vanaf half 3 zijn er diverse activiteiten in en om de Pauluskerk.
Voor de kleinere kinderen is er een springkussen en een kinderhoek om te knutselen.
In de Brug staat er koffie en thee klaar met een heerlijke high tea.

Verder staat het zaterdagmiddagprogramma in het teken van sport en spel. We hebben de gymzaal bij de Willem de Zwijgersingel 114b gehuurd. Meld je aan zodat we een paar toffe teams kunnen maken! En win als team de enige echte Pauluskerk-cuptournooi!

15.00-16.00u: paaltjesvoetbal en andere gymactiviteiten (vanaf 8 jaar en ouder)
16.00-17.00u: volleytoernooi (tieners/ volwassenen)

Meld je hier aan (Aanmelden heeft de voorkeur, maar loop je spontaan binnen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.)

Daarnaast kunnen de tieners een uurtje longboarden! Er zijn 10 plekken, dus meldt je snel aan bij Tom de Groot.

17.00u: De rijdende keuken

Vanaf 17.00u staat er een foodtruck klaar met ambachtelijke friet en snacks. Het thema van dit jaar is ‘Samen aan tafel’, we hopen dat je aanschuift! Aanmelden is niet nodig.

19.00u: Concert Elise Mannah

Na de maaltijd is er om 19.00 uur een concert van Elise Mannah. Deze bekende zangeres – woonachtig in Gouda – heeft een gevarieerd programma, voor kinderen en grote mensen, met humor, geloof en diepgang. Neem vooral iemand mee! Toegang is gratis

Zondag 11 september

10.00u: Startdienst ‘Aan Tafel’

Zondagmorgen is er de startdienst rond het nieuwe jaarthema ‘Aan tafel’. In deze gevarieerde dienst nemen we ook de nieuwe kanselbijbel in gebruik en onze nieuwe liedbundels: Het Nieuwe Liedboek 2013 en Hemelhoog.

11.30u: Heel Pauluskerk bakt

Na de dienst genieten we van Heel Pauluskerk bakt. Heb jij een favoriete taart of cupcake en wil jij anderen laten genieten van jouw bakkunsten, meld je dan snel aan. Er is een professionele Pauluskerk-jury 😊

Heb je op het laatste moment nog zin om te bakken, houd je niet in! Wij houden wel een plekje op de tafel vrij. Je kunt je bijdrage voor de dienst afgeven in de keuken!