Sterrenjacht Pauluskerk

Van woensdag 22 t/m vrijdag 24 december willen we als Pauluskerk een Sterrenjacht organiseren. Dit is een wandeling in de omgeving van de Pauluskerk waarin mensen op zoek kunnen gaan naar sterren. Tijdens de wandeling is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kunnen de deelnemers in gesprek gaan over de sterren die ze onderweg tegenkomen. We willen daarbij ook de wijk rond de kerk uitnodigen. Bij de kerk zal een kerstboom staan waar ieder zijn persoonlijke wens in kan hangen en wordt er een hapje en een drankje aangeboden. Voor deze activiteit zoeken wij mensen die in de buurt van de Pauluskerk wonen en een ster voor hun raam willen hangen. Ook zoeken we mensen die als figurant uit het kerstverhaal willen optreden zodat het kerstverhaal nog beeldender wordt. U kunt zich hiervoor opgeven op het mailadres: sterrenjacht@pauluskerkgouda.nl. Als u zich hiervoor opgeeft zullen verdere instructies volgen via de mail.

Met elkaar kunnen we een mooi en zinvol Kerstfeest organiseren in deze lastige tijd, voor de mensen in de buurt van de kerk en ook met elkaar als gemeente! We hopen dat u enthousiast bent om mee te helpen!

Hartelijke groet, Commissie Vorming en Toerusting (Jacoline Zoeteweij, Kees van Veen, Rien Trouborst, Kees van den Berg, Mariëtte Sneep, Saskia Audier en Frits Budding)