De toegang aan de Brugzijde van de Pauluskerk wordt tijdens kerkdiensten, indien nodig, door hulpdiensten gebruikt om bij calamiteiten toegang te krijgen tot de Pauluskerk. Het is voor onze veiligheid van belang dat we daarom voldoende ruimte creëren zodat een ambulance, een brandweerwagen of ander hulpdienst-voertuig tot de deur van de Brugzijde kan rijden. Daarom wil we u verzoeken de volgende regels in acht te nemen:

– Stal uw fiets tegen een nietje zodat deze niet verder uitsteekt dan 50 cm vanaf het nietje op het toegangspad.

– Stal grotere voertuigen zoals bakfietsen voor het kerkelijk bureau of in de fietsenstalling aan de voorkant (Van Hogendorpzijde) van de Pauluskerk.

– Het is toegestaan om met de auto de oprit naar de ingang op te rijden om bezoekers of goederen af te zetten. Het is voor de autodienst toegestaan om op de oprit te parkeren met 1 auto als er geen plek is op de Willem de Zwijgersingel, en dan alleen als er strak tegen de zijmuur van het kerkelijk bureau wordt geparkeerd. Hanteer een afstand van ongeveer 50 cm tot de zijmuur.

Op deze manier kunnen we in het geval van calamiteiten goed worden geholpen door de hulpdiensten en voldoen we aan de regels die daarvoor zijn gesteld.