Zoals elk jaar, ook dit jaar weer een VBW. De VakantieBijbelWeek bestaat uit een Kids Event voor kinderen tot 9 jaar, Tiener Event voor tieners tussen 10 en 14 jaar en een Fiets Event voor Volwassenen.

Kids Event

Van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus 2016 vindt elke ochtend in de Pauluskerk het Kids Event plaats. De kinderen gaan tijdens het Kids Event ‘Aan Tafel’. Aan tafel met elkaar, met vriendjes en vriendinnetjes, met de juffen en misschien ook wel een meester, maar bovenal aan tafel met Jezus. Elke dag heeft een eigen thema, dat met zingen, poppenkast, sketch, een Bijbelverhaal en een verwerking verder uitgewerkt wordt.

Tiener Event

Ook dit jaar is er weer een Tiener Event. Een aantal enthousiaste gemeenteleden hebben een fantastisch programma voorbereid. Het thema is “Vrijheid”. Natuurlijk zijn er waterspelen om af te koelen, is er een spannend nachtspel op vrijdag en wordt de barbecue aangestoken. Sneakpreview: er wordt dit jaar niet overnacht in de Pauluskerk, maar waar wel? Het Tiener Event is van 17 tot en met 21 augustus 2016 voor tieners van 10 tot 14 jaar. Lumina is open vanaf 13.30 uur om te verzamelen, in te schrijven en te chillen. Om 14.00 uur beginnen we met het programma, wat we rond 16.00 uur weer zullen gaan afronden. Daarna kun je tot 16.30 uur nog lekker blijven chillen. De bijzonderheden voor de vrijdag volgen nog.
Kun jij ook niet wachten totdat het Tiener Event begint?! Geef je dan nu op als deelnemer!

Fiets Event

Voor de volwassenen wordt tijdens de VakantieBijbelWeek traditioneel een fietstocht door het Groene Hart georganiseerd. Op de woensdagavond verzamelen we om 19.00 uur bij de Pauluskerk, vanwaar we gezamenlijk een rondrit zullen maken. Na afloop is er nog ruimschoots de gelegenheid om in De Brug tijdens een gezellig samenzijn bij te komen en ervaringen te delen. Eventueel kun je de fietstocht ook aan de anderen laten en jezelf direct onderdompelen in het gezellig samenzijn. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Meld je dan aan voor deze leuke gemeenteactiviteit! Het Fiets Event dus, op woensdag 17 augustus.

Aanmelden?

vbwgouda.nl of via VBW Gouda op Facebook