Dit jaar bestaan zowel de Sint-Josephkerk (Aalberseplein) als onze kerk 60 jaar. Dit willen we heel graag vieren. Niet in de laatste plaats voor de wijk waarin onze kerken staan. Het Leger des Heils (dat zich weliswaar nog geen 60 jaar in onze wijk bevindt, maar de laatste jaren wél) doet hierin graag mee.

 

Op zaterdag 30 september gaan we dit vieren: ’s middags en ’s avonds. Het belooft een feestelijk en afwisselend programma te worden, voor jong en oud. Denk aan een boekenmarkt, Rad van Fortuin, een spelletjescircuit voor de kinderen, workshops, een gezamenlijke viering met de blazers van het Leger des Heils en het duo Mensenkinderen. Daarna zal Mensenkinderen ook nog een concert geven. Je vindt de locaties en het programma op de flyer!

 

Boeken gevraagd! Inleveren 23 september

Op het wijkfeest op zaterdagmiddag 30 september is er ook een boekenkraam. Het zou natuurlijk prachtig zijn als deze kraam gevuld wordt met mooie tweedehandsboeken. Op zaterdagmiddag 23 september van 13.30 – 15.30 uur kunnen deze ingeleverd worden in De Brug. Dus loop uw boekenkasten of boekendozen nog eens langs en breng uw overbodige boeken naar De Brug. De opbrengst van de boekenkraam op het Wijkfeest komt, net als het Rad van Fortuin en andere activiteiten, ten goede aan twee goede doelen: het Domino-inloophuis en Bijbelshop Samma. Namens de commissie, Frans Mourik en Ds. Kees van den Berg

 

Flyeren voor het Wijkfeest

Voor het Wijkfeest van 30 september willen we graag huis aan huis gaan flyeren in onze wijk, zodat onze buurtgenoten ook weten dat er een mooi feest voor hen op stapel staat. Net als de Rooms-katholieke parochie nemen wij een deel van de wijk voor onze rekening. U/jij doet toch ook mee? Vele handen maken licht werk! Vrijdagavond 22 september om 19.00 uur beginnen we vanuit De Brug. Tot dan!