Hoe leuk is het om te knutselen en te versieren? En dat ook nog eens voor een goed doel waarmee je wat kan delen met kinderen die het niet zo goed hebben als wij hier in Nederland, wat een mooie kans. Een stukje “goed leven” in een schoenendoos. Op 15 november is het diaconale zondag en dit jaar staat het diaconale cluster “jeugd” centraal. Daarom is het idee ontstaan om in de voorbereiding van deze dienst ons in te zetten voor actie schoenendoos, voor veel mensen misschien een bekende actie.

Ter informatie is ook een folder toegevoegd bij deze e-mail, of je kan kijken op schoenendoosactie.nl.

Komende week wordt er bij de kinderen van de crèche en de kinderen van de basisschool een folder bezorgd waarin staat hoe je mee kunt doen. Maar hoe leuk is het om het samen te doen? Daarom krijg je twee folders, één voor jezelf en de ander voor een vriendje of vriendinnetje/ neefje of nichtje/ buurjongen of buurmeisje. Maar wees gerust, als je niet meer op de basisschool zit, kan je ook gewoon meedoen. Kijk daarvoor even in de bijgevoegde folder wat wel en niet in de schoenendoos mag, versier hem en neem hem mee naar de Pauluskerk. Echt een actie voor alle leeftijden.

Alle schoenendozen kunnen op zaterdag 14 november tussen 10.00u en 14.00u in De Brug worden ingeleverd waarbij ze in de dienst van 15 november een centrale rol zullen vervullen. Wij zorgen ervoor dat de dozen bij het inleverpunt worden ingeleverd. Doe je ook mee? Voor vragen kan je contact opnemen met tom.de.groot@pauluskerkgouda.nl.