In deze tijd waarin de mobiele telefoon niet meer is weg te denken en voor steeds meer zaken wordt gebruikt, biedt het ook nieuwe mogelijkheden om als kerk aanwezig te zijn bij mensen. Met name gericht op onze gemeenteleden en op de versterking van onze gemeenschap. Juist nu er nog steeds minder fysiek contact kan zijn is het belangrijk om op nieuwe (en toekomstbestendige) manieren de verbinding met andere leden van de gemeente te bieden. De Pauluskerk-app biedt dus veel aanvullende mogelijkheden. Met de nadruk op aanvullend: ook de bestaande manieren van contact en communicatie zullen een plaats houden; denk aan de zondagsbrief, het kerkblad, de website en andere vormen van communicatie.

Aanmelden

De app zal in het startweekend van 18/19 september worden gelanceerd. Vanaf dan kan de app in de Appstore worden gedownload. Nadat je de app hebt gedownload op je telefoon kun je je aanmelden met je naam en email-adres. Gebruik hiervoor je eigen persoonlijke mailadres, de app is dan helemaal gepersonaliseerd. Na aanmelden wordt er gecontroleerd of je lid bent van De Pauluskerk omdat de app bedoeld is voor leden van onze gemeente. Via deze link: https://forms.gle/eJAbxu2dpyict4sH7 kun jij je voor de lancering van de app alvast aanmelden. Zodoende hoef je na de lancering in het Startweekend alleen maar je profiel aan te maken in de app en krijg je direct toegang.

Dit kun je met de app

Via de app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, kun je gemakkelijk geven aan de verschillende collecte doelen, de agenda bekijken, berichten plaatsen of iemand opzoeken in het digitale “wie=wie”-boek!

Welke voordelen biedt De Pauluskerk-app?

  • Snellere berichtgeving over (belangrijke) zaken in de gemeente.
  • Berichtgeving alleen naar de leden van een bepaalde groep (jeugdclubs, groeigroepen, kerkenraad, etc). Berichten kunnen specifiek gericht worden aan de leden van een bepaalde groep.
  • Verspreiding van nieuwsbrieven (wekelijkse Zondagsbrief) maar ook andere belangrijke informatie.
  • Een nieuwe vorm van het “wie=wie” boek; iedereen kan zijn/haar eigen gegevens invullen en kiezen wat zij willen delen zoals foto, (mail)adres en telefoonnummer. Iedereen houdt zelf de eigen gegevens up-to-date; wijzigingen worden dus niet pas na een jaar zichtbaar.
  • Via de app is de kalender met alle activiteiten beschikbaar.
  • De Appostel app voor collecten wordt geïntegreerd in de Pauluskerkapp.
  • Naast de collectes in de erediensten kunnen er speciale inzamelingsacties via de app worden aangeboden (bijv Kerkbalans).