Met de winter voor de deur zijn de hoge energieprijzen en toenemende inflatie voor steeds meer mensen een probleem. Komt u in de knel of verwacht u in de knel te komen door de hoge energierekening of sterk gestegen vaste lasten?

Doe een beroep op de diaconie, we staan klaar om te helpen! U kunt contact opnemen met Mirjam van den Berg (mirjam.van.den.berg@pauluskerkgouda.nl), met de diaconaal consulent (nelleke.de.jong@pkngouda.nl / 06 86 87 46 64) of via het formulier op de website:

https://www.protestantsekerkgouda.nl/wie-zijn-wij/diaconie/contactformulier-diaconie/.

Niet nodig? Delen mag ook

Kunt u een bijdrage missen, of wilt u bijvoorbeeld de overheidscompensatie van 190 euro die in november en december wordt uitgekeerd doneren? Dat kan, graag zelfs!

U kunt dit doen via IBAN: NL54 RABO 0373 7372 70 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Gouda, o.v.v. ‘bijdrage energiearmoede’, via Appostel of via de kerkapp. De diaconie draagt er zorg voor dat het geld op de juiste plekken terecht komt. Hartelijk dank  voor uw steun!

 

Nelleke de Jong | Diaconaal consulent voor de Protestantse diaconie in Gouda | Oosthaven 31c, 2801 PD Gouda | nelleke.de.jong@pkngouda.nl | 06 – 86 87 46 64