Film The Children Act op 24 maart

24 maart organiseren we een dubbele vertoning van de film ‘The Children Act. Rechter Fiona May stort zich op een zaak van een doodzieke tiener, die de noodzakelijke behandeling weigert op grond van de religieuze overtuiging van zijn ouders. De film wordt vertoond in Lumina, daar is een bioscoopopstelling voor 30 mensen en ze zijn gerechtigd voor het vertonen van films. De kwaliteit van beeld en geluid is professioneel. Er is een matineevoorstelling om 16.00 uur en een avondvoorstelling om 20.00 uur. Tussendoor (ca 18.30-19.30uur) is er een maaltijd in de Brug waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Voor het dekken van kosten vragen we een vrijwillige bijdrage. Gezien het beperkte aantal plaatsen is opgeven noodzakelijk. U kunt mailen naar: film@pauluskerkgouda.nl. Geef daarbij aan dat u zich meldt voor de film om 16.00 uur of 20. 00 uur in het onderwerp en of u gebruik maakt van de maaltijd tussen de twee voorstellingen in de Brug van de Pauluskerk. Namens de GGG, Rien Trouborst.

 

 

 

 

Film The Children Act op 24 maart 

24 maart organiseren we een dubbele vertoning van de film ‘The Children Act. Rechter Fiona May stort zich op een zaak van een doodzieke tiener, die de noodzakelijke behandeling weigert op grond van de religieuze overtuiging van zijn ouders. De film wordt vertoond in Lumina, daar is een bioscoopopstelling voor 30 mensen en ze zijn gerechtigd voor het vertonen van films. De kwaliteit van beeld en geluid professioneel.

Er is een matineevoorstelling om 16.00 uur en een avondvoorstelling om 20.00 uur. Tussendoor (ca 18.30-19.30uur) is er een maaltijd in de Brug waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Voor het dekken van kosten vragen we een vrijwillige bijdrage. Gezien het beperkte aantal plaatsen is opgeven noodzakelijk. U kunt mailen naar: film@pauluskerkgouda.nl. Geef daarbij aan dat u zich meldt voor de film om 16.00 uur of 20. 00 uur in het onderwerp en of u gebruik maakt van de maaltijd tussen de twee voorstellingen in de Brug

Namens de GGG, Rien Trouborst