Ten behoeve van een concert op zaterdag 10 juni 2017 is een gelegenheidskoor, samengesteld uit  Cantorij “Cantabile”, Jongerenkoor “Inspiration”, op zoek naar gastzangers en -zangeressen uit onze wijkgemeente.

U kunt zich opgeven via de knop onderaan dit bericht.

Het koor wordt begeleid door een combo en staat onder leiding van Willeke Hagoort. Voordat het zover is worden er een 5-tal repetitieavonden gehouden op de maandagavonden 8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei en 6 juni.

Achtergrondinformatie

In 2016 is er, ter afsluiting van het seizoen, een concert gegeven door een projectkoor samengesteld uit de Cantorij “Cantabile”, Jongerenkoor “Inspiration” en gastzangers en zangeressen uit de wijkgemeente, alsmede een combo, onder leiding van Willeke Hagoort. Dit concert werd heel goed ontvangen en er werd zelfs om een herhaling gevraagd. De stuurgroep van de Cantorij heeft besloten om ook dit jaar een concert te organiseren waar u zich als deelnemer voor op kunt geven.

Aanmelden

U kunt zich opgeven bij Yvonne Visser of Jan van Willigen. Ook kunt u de onderstaande knop gebruiken, in het formulier dat vervolgens wordt geopend kunt u uw aanmelding doen.

Aanmelden bij Jan van Willigen