It takes a church to raise a child – zondag 12 maart

“Je hebt een kerk nodig om een kind groot te brengen”, een uitdrukking die u en jij de afgelopen tijd wel vaker voorbij hebt zien komen. Niet voor niks, want deze uitdrukking staat symbool voor de weg die we als gemeente graag in willen slaan. Sinds enkele maanden is een klein team bezig om invulling te geven aan het pastoraat voor jongeren, maar we kwamen er als team al snel achter dat we dat niet alleen kunnen.

Op 12 maart staat de dienst in teken van het jeugdpastoraat en willen wij jullie na de dienst graag uitleggen hoe wij denken hier invulling aan te gaan geven en hoe we jouw hulp daarbij kunnen gebruiken. Heb je een hobby, doe je een sport of heb je misschien een toffe baan waarbij je een relatie kan leggen met jongeren en wil je hen helpen in hun geloofsleven? Of heb je kinderen in de leeftijd van de middelbare school en ben je benieuwd hoe dat jeugdpastoraat er wellicht uit komt te zien?

Kom op 12 maart na de dienst een bakkie koffie of thee drinken in één van de zalen, en kijk welke bijdrage je kan leveren. Mocht je nu al vragen hebben, bel of mail gerust. Willemijn de Jong & Tom de Groot