Nog en paar weken en dan start de schoolvakantie.  Het kernteam van het  KerstWandelTheater is al druk bezig om de voorbereidingen te treffen voor de nieuwste editie van het  KerstWandelTheater 2018  deze zal plaatsvinden op vrijdag 21 december 2018.

De route is uitgestippeld en het script ligt klaar. Het belooft opnieuw een prachtige avond te worden.

Hoe bijzonder is het dat wij het kerstverhaal samen met de H.-Josephkerk mogen uitspelen in onze eigen wijk. We willen dit evenement als gemeente heel graag samen vorm geven.  Iedereen kan meedoen, dat heeft de editie in 2017 laten zien! Of u/jij nu houdt van klussen, naaien, schilderen, dansen, acteren, grimeren… we kunnen alle hulp gebruiken.

Tijdens de startdienst op zondag 18 september 2018 zal regisseur Peter Meijer  meer vertellen over KerstWandelTheater 2018. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen en je aan te melden als medewerker. Noteer deze datum alvast in uw/jouw agenda.

Heb je een vraag over het KerstWandelTheater of kan je niet wachten om jezelf aan te melden? Stuur dan een mail naar kwtgouda2018@gmail.com of schiet ons gewoon even aan.

Hartelijke groeten, Hanneke Trouborst & Mariëtte Sneep  PR-team KWT 2018  Pauluskerk