Diner Roulé op zaterdagavond 13 mei – meld je aan

“Aan tafel” is ons jaarthema, en dat gaan we op zaterdag 13 mei weer letterlijk doen met het tweede Diner Roulé. Dat is een driegangendiner vol ontmoetingen, waarbij je als groepje van 2 à 3 personen eenmaal gastheer/-vrouw bent en tweemaal aan tafel schuift bij andere gemeenteleden thuis. Na elke gang ga je naar een volgend adres waar je twee nieuwe groepjes ontmoet, en afsluitend komen we allemaal samen in De Brug voor een drankje. Iedereen is welkom aan tafel: jong en oud, sterrenchef en magnetronkok, doorgewinterd lid en nieuwsgierige gast.

De planning is als volgt:

17.30 voorgerecht

18.45 hoofdgerecht

20.15 nagerecht

21.15 borrel

Als groepje kook je één gang voor ongeveer 6-8 personen (incl. jullie zelf). Je kunt aangeven welke gang je voorkeur heeft, maar dat hoeft niet.

Meld je uiterlijk maandag 8 mei aan via

Diner roulé “Zomer variant” (office.com)

of bel met wijkouderling Caroline van der Schoot (06-14965856).

Wie zich alleen aanmeldt wordt gematcht met een of twee andere deelnemers om een groepje te vormen. Uiterlijk woensdag 10 mei ontvang je de indeling van de avond.

 

 

 

Diner Roulé – zaterdag 13 mei – aanmeldingen geopend

Op zaterdag 13 mei hopen we weer een Diner Roulé te organiseren: een gezellige avond om letterlijk bij elkaar ‘Aan tafel’ te gaan! In twee- of drietallen kook je één gang en schuif je voor de andere twee gangen bij gemeenteleden thuis aan. Een leuke manier om in kleine setting oude bekenden én nieuwe kerkgenoten uit alle generaties te spreken. Ontmoeting gaat voor culinaire kwaliteiten! Meer informatie over de indeling van de avond volgt. Het aanmeldformulier is wel alvast geopend!

Via: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAN__olA0W1UNVZRQjU0UDlITk8zU1g3MVBISkhGVjBCNi4u. 

Save the date: 13 mei Diner Roulé ;

Op zaterdag 13 mei hopen we weer een Diner Roulé te organiseren: een gezellige avond om letterlijk bij elkaar ‘Aan tafel’ te gaan! In twee- of drietallen kook je één gang en schuif je voor de andere twee gangen bij gemeenteleden thuis aan. Een leuke manier om in kleine setting oude bekenden én nieuwe kerkgenoten uit alle generaties te spreken. Ontmoeting gaat voor culinaire kwaliteiten! Meer informatie over de avond en aanmelden volgt.