Save the dates: startweekend 10 en 11 september

Op zaterdag 10 en zondag 11 september is er het startweekend. Dit belooft weer een bijzonder weekend te worden met een gevarieerd programma voor een ieder. Zaterdagmiddag is vanaf 14.30 de inloop. Er zijn leuke workshops voor jong en oud. Er is een sporttoernooi in een naburige gymzaal. U kunt smullen van een heerlijke high tea. Enz., enz.

Om 17.00 uur staan er foodtrucks gereed, waar heerlijk eten te krijgen is. Samen eten schept een band…

Na de maaltijd is er om 19.00 uur een concert van Elise Mannah. Deze bekende zangeres – woonachtig in Gouda – heeft een gevarieerd programma, voor kinderen en grote mensen, met humor, geloof en diepgang.

Zondagmorgen is er de startdienst rond het nieuwe jaarthema ‘Aan tafel’. In deze gevarieerde dienst nemen we ook de nieuwe kanselbijbel in gebruik en onze nieuwe liedbundels: Het Nieuwe Liedboek 2013 en Hemelhoog. Na de dienst er de uitslag van Heel de Pauluskerk bakt. Aan deze bakwedstrijd kan iedereen deelnemen. De resultaten daarvan zijn natuurlijk ook te proeven bij het koffiedrinken na de dienst.

Volgende week volgen meer bijzonderheden, ook over aanmelden en inschrijving voor specifieke activiteiten. Maar voor nu: zet deze data alvast in de agenda en wees erbij!