Sterrenjacht Pauluskerk

Nogmaals een berichtje over de Sterrenjacht die we van woensdag 22 t/m vrijdag 24 december willen organiseren. Dit is een wandeling in de omgeving van de Pauluskerk waarin mensen op zoek kunnen gaan naar sterren. Tijdens de wandeling is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kunnen de deelnemers in gesprek gaan over de sterren die ze onderweg tegenkomen. Bij de kerk zal er een kerstboom staan waar ieder zijn persoonlijke wens in kan hangen en wordt er een hapje en een drankje aangeboden. U kunt uw wens of gebed ook op een ander moment in de boom hangen. Vanaf zondag 19 december zal de boom bij de kerk staan.

Per avond zoeken wij minimaal 5 mensen die als figurant uit het kerstverhaal langs de route willen staan om iets uit te delen of een vraag te stellen.  U kunt dat ook met zijn tweeën of samen met uw kinderen doen. U hoeft geen toneel te spelen of een act uit te voeren. Wij zullen zorgen voor de kleding en materialen. 

U kunt zich hiervoor opgeven op het mailadres: sterrenjacht@pauluskerkgouda.nl. Als u zich hiervoor opgeeft zullen verdere instructies volgen via de mail. Met elkaar kunnen we een mooi en zinvol Kerstfeest organiseren in deze lastige tijd. We hopen dat u enthousiast bent om mee te helpen! Hartelijke groet, Commissie Vorming en Toerusting