Pauluskerk-app

Graag brengen we de Pauluskerk-app nog eens bij u onder de aandacht. Er zijn inmiddels misschien nieuwe leden of mensen die de app destijds nog niet hebben gedownload. Er worden leuke en diverse berichten met elkaar gedeeld, bijvoorbeeld wat de clubs hebben gedaan op vrijdagavond of een oproep voor een fiets voor een mede-Gouwenaar. Er zijn verschillende groepen waar je lid van kan worden, op die manier hoef je ook de berichten die je niet aangaan niet te ontvangen. In de groep van de koffieschenkers wordt er bijvoorbeeld met elkaar geruild en in de groep van de kraamcatering worden oproepjes om te koken geplaatst. U kunt de app downloaden in de App Store van Apple of in de Google Playstore, onder de naam Pauluskerk Gouda.

Mocht u vragen hebben over het downloaden ervan dan kunt u zich wenden tot Paul Hilgers, pjhilgers@gmail.com of tot mij Annelous Hage, scriba@pauluskerkgouda.nl.

We zouden het ook leuk vinden als zoveel mogelijk mensen een herkenbare foto van zichzelf erop plaatsen zodat de app ook kan functioneren als een ‘smoelenboek’.